Ljudböcker för hela familjen – topp 5 böcker du inte får missa!

När jag var liten drömde jag om att bli en hästtjej. Ena veckan. Den andra veckan ville jag bli detektiv och den tredje veckan kunde jag drömma om att bli fotbollsproffs. Jag ville vinna hästtävlingar och hoppa över meterhöga hinder. Lösa mysterier och fånga banditer. Göra tio mål och bli matchhjälte. Vilket jag gjorde om och om igen, trots det faktum att jag knappt någonsin satt min fot i ett stall, att jag upplevde svårigheter med att ens hitta min egen gympapåse och i princip hade en obefintlig bollkänsla.

För varje kväll innan jag skulle somna lyssnade jag på en ljudbok. Vissa gånger var jag i stallet med Sigge. Andra gånger löste jag brott tillsammans med LasseMaja Detektivbyrå. Och när jag var på vinnarhumör lirade jag boll tillsammans med Åshöjdens BK. Böckerna fick mig att drömma och uppleva om och om igen.

Böcker gör detsamma med mig idag. Böcker gör mig klipsk, de får mig att tänka till och hänga med i samhället. De gör mig lugn och får mig att koppla av och drömma mig bort. De gör mig exalterad och pirrig. Och att lyssna på en ljudbok gör mig effektiv, för då kan jag lyssna och känna allt som böcker gör med mig samtidigt som jag gör de mest banala och tråkiga sakerna. De blir mer spännande att dammsuga om jag samtidigt jagar en mördare med Joona Lina. Jag fattar mer om min omvärld när jag tar pendeln i sällskap av Joakim Lundell och långpromenaden blir mer pirrig tillsammans med Simona Ahrnstedt.

Böcker är viktigt för alla i alla åldrar och ljudböcker i din mobil gör det möjligt att lyssna precis när och där det passar dig. Därför bjuder HusmanHagberg dig på BookBeat fritt i 1 månad. BookBeat är en prenumerationstjänst för ljudböcker och ger dig tillgång till tiotusentals böcker direkt i din mobil. Det är enkelt och komma igång, ingen bindningstid och alltid klassiker liksom nyheter. Bli en lyssnare du med! För allt det som böcker gör med oss, liten som stor. Peppad på att börja lyssna idag? Kom igång med någon av BookBeat’s topp 5.

BookBeat’s topp 5 för hela familjen:

– Denise Rudberg – De sju som såg
– Joakim Lundell – Monster
– David Lagercrantz – Mannen som sökte sin skugga
– Martin Widmark – LasseMaja Detektivbyrå: Slottsmysteriet
– Jon Nesbö – Doktor Proktor räddar julen!

Ta del av erbjudandet på www.bookbeat.se/husmanhagberg. Erbjudandet är giltigt tom 31/12-2107. 

Trevlig höstlyssning! / Matilda Magnussen på BookBeat.