Veckans bostad: Amerikanskinspirerat beach house byggt med norrländskt hantverk

Veckans bostad är definitionen av drömmigt! Detta amerikanskinspirerade ”beach house” är byggt med norrländskt hantverk där varje stock har handplockats för att passa byggnaden och för att säkerställa högsta kvalitet och miljöhänsyn. Detta är ett Prestige® objekt, vilket är samlingsnamnet på de allra finaste hemmen vi erbjuder. Nedan ger vi dig en rundtur i huset, som också visas nu på söndag 16 juli mellan kl. 11-14. Mer information här. 

 

Detta fantastiskt fina Prestige® hus är beläget på Skärgårdsvägen 11, Nyborg-Kalix. Med idylliskt läge nära vattnet med generös havsutsikt och portchaltaner om ca 120 kvm ligger detta drömboende med en modern interiör med fullständig nyttjande av fönster, materialval och exklusiv belysning både in och utvändigt. 

Exklusivt alltifrån den in och utvändiga belysning som kostat omkring 120 000 kr till färgsättning som designats för att lyfta fram karaktären och känslan av att man bor i ett amerikansk beach house. Huset är till stora delar byggt av ekologiska material med handplockade stockar från företagets egna skog och till exempel lindrev som tätning mellan stockarna och EKOVilla som värmeisolering vilket gör det mycket bra ur alergihänsyn. Allt är anpassat efter timringens levande material och att det är satt ”glidskenor” så innerväggar kan röra sig med timringen när den sjunker. Läs mer om byggprocessen på www.timmerdesign.com.

Bildtext: Husets exteriör på dagtid och kvällstid. 

http://blogg.husmanhagberg.se/wp-content/uploads/2017/07/kök.jpg
http://blogg.husmanhagberg.se/wp-content/uploads/2017/07/kök1-1.jpg
http://blogg.husmanhagberg.se/wp-content/uploads/2017/07/kök2.jpg

Bildtext: Härlig köksö att samlas kring för matlagning. 

http://blogg.husmanhagberg.se/wp-content/uploads/2017/07/matsal.jpg

Bildtext: Matsal eller plats för sovrum för den som hellre önskar. 

http://blogg.husmanhagberg.se/wp-content/uploads/2017/07/socialaytor2-1.jpg
http://blogg.husmanhagberg.se/wp-content/uploads/2017/07/socialaytor-1.jpg
http://blogg.husmanhagberg.se/wp-content/uploads/2017/07/allrum.jpg

Bildtext: Här finns många fina sällskapsytor

Bildtext: Mysiga ytor för matplats och umgänge även utomhus

Bildtext: Bastu 

Bildtext: Balkong från sovrum/relax

Bildtext: Tillgång till badplats och båtplats, här en pir. 

 

Går du i säljtankar? Välkommen att kontakta någon av våra mäklare för en kostnadsfri värdering, eller boka ett möte med en mäklare när det passar dig på HusmanHagbergs digitala tjänst Mäklarbokningen.se