Veckans bostad: Exklusiv trea i Alviks Torn med Mälaren som granne

Våningarna i Alviks torn erbjuder högkvalitativa boenden för den kräsne som eftersöker det perfekta läget med närhet till såväl grönområden som stadsmiljö med goda kommunikationsmöjligheter. Veckans bostad är en exklusiv trerummare på tolfte våningen på 92 kvm, högt i tak, yteffektiv planlösning med påkostat materialval och stor balkong med utsikt över Bromma och vidare. Veckans bostad är Prestige® märkt som är samlingsnamnet på de allra finaste hemmen vi erbjuder.

Kök

Laga maten framför matgästerna! Detta rymliga kök har en påkostad utrustning i stilfullt Vedumkök, inbyggda vitvaror och härlig köksö. Maten den intas i matplatsen, som hänger samman med kök. Här finns gott om plats för matbord invid de stora fönstren mot balkongen med kvällssol. Tillfälle att enkelt duka upp för vardagsmiddag, eller kanske ett långbord till fest, och njuta av solnedgången tillsammans.

Vardagsrum med matplats

Stor vacker sällskapsdel med panoramavy över Bromma med omnejd, och utgång till balkongen. 

Vackra sovrum!

Här inbjuds till god nattsömn, utan insyn och vacker utsikt. 

 

http://blogg.husmanhagberg.se/wp-content/uploads/2017/07/bildspel.jpg
http://blogg.husmanhagberg.se/wp-content/uploads/2017/07/bildspel2.jpg
http://blogg.husmanhagberg.se/wp-content/uploads/2017/07/veckansbostad-1.jpg

Balkong

Balkongen/altanen är 23 kvadratmeter stor och sträcker sig längsmed hela lägenheten. Den generösa balkongen/altanen ger härlig eftermiddags- och kvällssol, samt tillfälle att njuta av den underbara vyn i fågelperspektiv. Helt fritt och utan insyn med en härlig känsla av rymd!

 

Närområde

Alviks Torn var synnerligen efterlängtat och läget kunde inte vara bättre. Här bor man granne med Mälaren i skyddat läge invid slingrande strandpromenader och trivsamma kvarterskrogar. Alviks Torg med stort utbud av småbutiker samt T-bana, tvärbana och bussar, på några minuters gångväg. Med endast ”en bro från stan” åtnjuter man här ”det bästa av två världar”. Brommas gemytliga atmosfär med ett skönt lugn med närhet till rekreation men ändå med Citypulsen på några minuters pendelavstånd.

Intresse?

Intresseförfrågningar görs direkt till ansvarig mäklare. Mer information här.

Går du i säljtankar? Välkommen att kontakta någon av våra mäklare för en kostnadsfri värdering, eller boka ett möte med en mäklare när det passar dig på HusmanHagbergs digitala tjänst Mäklarbokningen.se