Veckans inredningsfynd – budgetlyx till sovrummet

Äntligen dags för en veckans inredningsfynd special igen! Denna gången vänder vi oss till ett av Svenskarnas mest älskade rum, nämligen sovrummet. Vi älskar att inreda mysigt i rummet där vi sover och aldrig har sovrumsinredning sålt så bra som just nu. Enligt Feng Shui ska sovrummet vara en lugn, vilsam plats med inga elektriska prylar som stör sömnen. Lättare sagt än gjort i ett samhälle där smartphonen praktiskt taget styr våra liv 24/7. Men kan man inte hålla sovrummet teknikfritt så kan man iaf inreda det så att det får en lugn vilsam atmosfär. Här får ni några riktigt budgetlyxiga köptips på sovrumsinredning, som passar de flesta smaker.

http://blogg.husmanhagberg.se/wp-content/uploads/2017/10/sovrum-1-1.jpg

Glammigt med guld och sammet!

Ingen kombo är så lyxig som sammet ihop med guld. Här ovan får ni några riktiga budgetlyxiga fynd från Jotex senaste sortiment. Jotex har verkligen avancerat de senaste säsongerna och gått från trist textilpostorder till en modern lyxig onlinebutik. En kul kampanj Jotex kör just nu är ”mamma och dotter” Där man får se hur kända mammor och döttrar gillar att inreda. Först var det Parneviks och nu senast får vi se hur mediaälsklingarna Pernilla Wahlgren och hennes dotter Bianca inreder i sina hem. Värt ett extra fyndspan: Är sänggaveln ovan klädd i grönt sammet vid namn Skene Jag menar hallåå hur snygg! och det bästa är att den även är billig samt finns i massa fina färger

http://blogg.husmanhagberg.se/wp-content/uploads/2017/10/sovrum2.jpg

Avslappnad Elegans!

Kallar Hm Home denna sobert ljusa stil med inslag av gulddetaljer. Ska ni inreda med vitt och beige i sovrummet rekommenderar jag er att mixa olika material för att inte allt ska bli platt fall. Lyxigt siden ihop med stickat och råa material i linne är en perfekt kombo.Värt ett extra fyndspan: Är alla Hm Homes prydnadskuddar då de ser minst dubbelt så dyra ut än de är.

http://blogg.husmanhagberg.se/wp-content/uploads/2017/10/sovrum33.jpg

Lyxigt linne!

Linne är ett material som blivit mäkta poppis de senare åren inom inredning. Vi ser mycket rått linne och den moderna skrynkeltrenden har gått som en massiv trendvåg över diverse sovrum i media. Jag tycker att mixa linne med andra material som tex. bomull är finast.
Linneprodukterna ovan kommer från Ellos som har bra priser på alla sina linnelakan.

Som ni ser behöver det inte kosta skjortan att lyxa till det i sovrummet. Det handlar istället om väl valda detaljer och material och det behöver absolut inte vara dyra designlakan för att få det se glam ut. Tänk även på att köpa några väldoftande doftljus och lyxa till det med lite färska blommor. Jag använder själv orchidéer i sovrummet då jag tycker de ser så lyxiga ut samt de är de enda växter jag inte lyckas döda inom två veckor:)
Lyxigt kan vara billigt!

LOVE Maria på Inredningsvis

Läs mer från Maria på inredningsvis.se.