5 DIY tips för modern och smart förvaring

Den moderna tidens förvaring är långt ifrån bara klumpiga fula garderober och kärvande gamla byråer. Nej nutidens förvaring är som ett dekorsmycke i sig och smälter samman perfekt med övrig inredning. All fler bor även på allt mindre ytor och då kommer smart snygg förvaring på sin plats. Här får ni 5 diy tips hur ni enkelt kan fixa till både smart och snygg förvaring i hemmets alla rum.

https://blogg.husmanhagberg.se/wp-content/uploads/2017/10/sovrum-forvaring.jpg

Förvaring bakom sänggaveln!

Detta är ett av de smartaste DIY tipsen i nutid, då många tampas med pyttesmå sovrum med dålig förvaring. Sätt helt enkelt upp hyllor i önskad storlek bakom vald sänggavel. På mittenbilden ovan har Ikea Hemma använt Ikeas tavelhyllor och satt fast en stor MDF-skiva mot dem. Sedan målades allt i samma färg och voilá en supersnygg och smart sänggavel/förvaring har sett dagens ljus.

Obs: Denna förvaringslösning är snyggast ihop med sänggavlar i trä, de gavlar stoppade i tyg ser inte lika bra ut med hyllor bakom.

https://blogg.husmanhagberg.se/wp-content/uploads/2017/10/läder-förvaring.jpg

Läckert med läder!

En ursnygg modern tidningsförvaring är när man enkelt hänger upp några snygga läderremmar på väggen. Detta sätt att förvara tidskrifter är även snyggt och smart att inreda med om man tex. har en privat mottagning.

https://blogg.husmanhagberg.se/wp-content/uploads/2017/10/förvaring-3.jpg

Pynta med pinnar!

Naturmaterial är väldigt inne just nu. Framför allt lite mer råa naturmaterial som inte är behandlade. En häftig diy grej är att använda naturliga pinnar direkt från skogen i inredningen. Här ovan ser vi bla. en snygg DIY hängare av en robust naturpinne och två stilrena läderremmar. Testa er fram lek med inredningen och när det kommer till material från naturen är allt möjligt (nästan:)

https://blogg.husmanhagberg.se/wp-content/uploads/2017/10/förvaring-4.jpg

Kreativ skoförvaring!

Här ser ni bara några av alla otaliga diy skoförvaringstips som finns därute. På första bilden används ett metallnät som smart skohängare. Hur ni själva tillverkar skoförvaringarna på bild två och tre hittar ni HÄR och HÄR

https://blogg.husmanhagberg.se/wp-content/uploads/2017/10/förvaring-5.jpg

Pimpa burkarna!

Burkar kan sen himla trista och tråkiga ut när de anländer från butiken. Här får ni några snygga sätt att pimpa till dem på. Jag gillar skarpt guldlocken med små leksaksdjur som man limmat på locken och sen spraymålat allt i guld. ett annat burktips är att återanvända snygga lyxiga doftljus när de brunnit ut. Dem kan man förvara badrumsprylar som tops och sminkborstar i sen.

Där har ni några sköna DIY tips på snygg förvaring som ni kan prova göra några regniga helger i höst. Det som är roligaste med gör det själv-kategorin är att det inte finns några som helst gränser för kreativiteten att ta utlopp. Så fram med fantasin bara och vem vet ni kanske tom. får fram ett DIY tips som jag bloggar om nästa gång:)

Låt kreativiteten flöda!

LOVE Maria

Läs mer från Maria på inredningsvis.se.

 

Foto: fantasticfrank livethemma.Ikea helenanord.elledecoration elledecoration.se Entrance Nordic Design brit.com