Rensa förrådet med hjälp av appen Tiptapp.

HusmanHagberg har inlett ett samarbete med appen Tiptapp som enkelt hjälper dig att bli av med saker du inte längre vill ha eller behöver (typiskt sådant som ska till återvinningen). I appen kommer du i kontakt med andra användare (s k ”Tiptappare”) som har plats över och kan hämta dina saker på vägen. Just nu får HusmanHagbergs kunder 20% rabatt på de tre första tiptappningarna. Nedan beskriver vi tjänsten och hur du får tillgång till erbjudandet.

Vad är Tiptapp?

Tiptapp är en app som sammanför privatpersoner som vill byta tjänster. Kanske har du precis flyttat, eller ska flytta, och behöver få saker till tippen, men har varken tid, lust eller möjlighet att åka. I Tiptapps app tar du en bild på det du vill bli av med, bestämmer vad du vill betala för att få hjälp att hämta sakerna och lägger upp en kostnadsfri annons. Andra användare anmäler sig sedan och du väljer vem av dem som ska hjälpa dig. När du gör din annons så bestämmer du också var du ställer sakerna som ska hämtas och när hämtningen är klar så får du ett pling i appen där du bekräftar att du fått den hjälp du efterfrågat. Det är först efter du fått hjälp som betalningen genomförs.

Återvinning och hållbarhet

För oss på HusmanHagberg är hållbarhetsfrågor viktiga. Genom att vi erbjuder våra kunder att prova Tiptapps tjänst till ett förmånligt pris, hoppas vi kunna öka medvetenheten kring återvinning och vilka möjligheter som finns på marknaden.

Här kan du läsa mer om hur återvinning fungerar med Tiptapp.

Såhär gör du för att ta del av erbjudandet

Vi erbjuder alla HusmanHagbergs kunder 20% rabatt på de första tre tiptappningarna. Ange rabattkod “HusmanHagberg” när du lägger upp en annons.

Ladda ner Tiptapps app.
Läs mer om Tiptapp.

Lycka till med tiptappningen!

 

Går du i säljtankar? Välkommen att kontakta någon av våra mäklare för en kostnadsfri värdering, eller boka ett möte med en mäklare när det passar dig på HusmanHagbergs digitala tjänst Mäklarbokningen.se